Vårfest på Malmö Cirkusskola!
Den 10/5 välkomnar vi alla elever med familjer till Malmö Cirkusskolas stora vårfest på Barnens Scen i Folkets Park, Malmö. Ni får se cirkusföreställningen ”Sagan om Rapunzel” som spelas av elever från steg 4 och 5. Föreställningen börjar kl. 15.00 och är ca 40 min lång. Efter föreställningen fikar vi tillsammans på gräsmattan utanför huset. (inomhus vid dåligt väder)

Cirkusskolan bjuder alla cirkuselever på föreställningen. Övriga betalar ordinarie pris för föreställning 50 kr (betalas kontant på plats) Alla som ser föreställningen bjuds på fika efteråt.

Antal platser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller. Vi måste dock ha er anmälan senast 9/5 kl 16.00 för att hinna ordna fika. Anmälan görs på www.malmocirkusskola.nu När du kommer in på sidan klickar du på clownens röda näsa, så kommer du till anmälningsformuläret för vårfesten.

biljettbokning:

Elevens för- och efternamn

E-postadress

Antal biljetter till vuxen/syskon 50kr/st:

Observara att bokningen är bindande!

Ni kommer INTE att få någon bekräftelse på er bokning. Endast om platserna tagit slut hör vi av oss!

välkomna den 10 maj kl 15.00. All betalning sker kontant, tag med så jämna pengar som möjligt!