Cirkuskalas

Låt Malmö Cirkusskola göra ditt barnkalas till en oförglömlig upplevelse för dig och dina gäster

Under två timmar får ni prova på olika cirkuskonster under ledning av våra skickliga pedagoger.

Kalasets upplägg:
När gästerna kommer till kalaset samlar ni dem i vår foajé där ni kan passa på att öppna födelsedagspresenterna. När alla har kommit samlas vi inne i cirkuslokalen. Efter en kort presentation, uppvärmning och lek får barnen en genomgång av olika jongleringsredskap som de sedan får jonglera med. Medan barnen jonglerar har ni föräldrar tid att förbereda er medhavda mat/fika till barnen. När barnen har tränat färdigt på jongleringen fikar de. Efter maten tränar vi cirkus igen. Nu blir det andra cirkuskonster, innehållet avgörs av tränarna utifrån barnens ålder och antal. det kan bli balans på lina, balans på klot, pyramidbygge, trepets eller något annat spännande.

Kalasen arrangeras vanligtvis på lördagar och ibland även på andra dagar.

Kostnad för kalaset är 3000kr inklusive lokal och cirkuspedagoger. Mat ingår inte i priset. Vi kan ta emot max 25 barn på ett cirkuskalas, men vi rekomenderar att ni är färre barn eftersom alla hinner med att göra mer om ni inte är så många.

Kalasen hålls i vår cirkuslokal på Kopparbergsgatan 2B i Malmö

Har ni några frågor eller vill boka in ett kalas så ring till
Måns Areskoug 040-29 28 17 eller maila till info@malmocirkusskola.nu I ert mail vill vi ha information om barnens ålder, ungefärligt antal, ert telefonnummer samt önskemål om datum.

Vi skickar alltid ut en faktura och en skriftlig bekräftelse på inbokade kalas. Skicka inte ut några inbjudningar innan ni fått denna bekräftelse på att kalaset är inbokat.