Cirkusskola för barn i årskurs 5 och 6
I denna grupp kan eleverna en stor del av tiden själva välja vad det vill träna på. Vi arbetar mycket med att eleverna ska få en vana i att uppträda och att sätta samman egna cirkusnummer. Gruppen är inriktad mot nycirkus, genom att eleverna gör cirkusnummer med teman eller handling. Nya cirkusdiscipliner i denna åldersgrupp är luftakrobatik i rep och tyg, mer avancerad parakrobatik, jonglering mm. Gruppen vänder sig säväl till nya elever som till de som gått i andra kurser hos oss tidigare.

Eleverna ges möjlighet att träna tre gånger i veckan under större delen av terminen. Ena dagen tränar vi i de olika cirkuredskapen samt jonglering mm under ledning av våra cirkupedagoger. Den andra dagen är det fys-träning i form av mattakrobatik, smidighet och styrka. Den tredje dagen har deltagarna möjlighet att delta i vår extra träning där man efter en gemensam uppvärmning mer på egen hand tränar på de redskap man vill.

Redskapsträning måndag kl 18.00-19.30 Kopparbergsgatan Malmö
Fys-träning onsdag 18.30-20.00
Kopparbergsgatan Malmö
Extra träning söndag kl 12.30-14.00 Kopparbergsgtan Malmö

Observera att ni anmäler er till de tre aktiviteterna separat, anmäl er endast till de aktiviteter ni planerar att delta i.

Terminsavgiften är 1300 kr/deltagare. Terminsavgiften avser deltagande i cirkusredskapsträningen. Fys-träning och extra träning är kostnadsfri för deltagarna i redskapsträningen.