Cirkusskola för barn i årskurs 3 och 4
I denna grupp fördjupar vi kunskaperna innom akrobatik, pyramidbygge, jonglering, clown, trolleri, balans på klot och lina. Svårighetsgraden i undervisningen anpassas efter deltagarna i gruppen. Gruppen vänder sig säväl till nya elever som till de som gått i andra kurser hos oss tidigare.
Terminen avslutas med en uppvisning. Vi blandar cirkusundervisningen med dramaövningar och lekar.

Eleverna ges möjlighet att träna två gånger i veckan under större delen av terminen. Ena dagen tränar vi i de olika cirkuredskapen samt jonglering mm under ledning av våra cirkupedagoger. Den andra dagen är det fys-träning i form av mattakrobatik, smidighet och styrka.

Vi har en kurs där barnen deltar tillsammans vi har även en kurs på med en förälder i undervisningen. Läs mer om denna kurs under rubriken Familjecirkus.Vi har även en kurs på kirseberg på torsdagar för barn i årskurs 1-4.

Redskapsträning onsdag 16.30-18.00, Kopparbergsgatan Malmö
Fys-träning Söndagar kl 12.30-14.00, Kopparbergsgatan Malmö
Cirkusskola för årskurs 1 till 4 Torsdag kl 18.30-19.30 Kiresberg Kronetorpsgatan 1 Malmö

Observera att ni anmäler er till de två aktiviteterna separat, anmäl er endast till de aktiviteter ni planerar att delta i.

Terminsavgiften är 1150 kr/deltagare. Terminsavgiften avser deltagande i cirkusredskapsträningen. Fys-träning är kostnadsfri för deltagarna i redskapsträningen.