Cirkusskola för hela familjen tillsammans 6 - 100 år

I denna grupp kan hela familjen delta! här tränar barn och föräldrar cirkus tillsammans. Undervisningen vänder sig lika mycket till de vuxna som till barnen. Alla får vara med och lära sig de olika cirkusmomenten. Barnen ska vara 6 år eller äldre, vi har ingen övre åldersgräns i denna grupp. Att träna cirkus tillsammans är väldigt roligt för både barnet och föräldern som då kan göra succé på nästa släktkalas genom att visa upp sina nyförvärvade kunskaper. Vi undervisar i grundläggande tekniker som akrobatik, jonglering, trapets, klot, balans, styrka mm.
Terminen avslutas med en uppvisning. Vi blandar cirkusundervisningen med lekar och teaterövningar.

Familjecirkus onsdag 18.30-20.00 Kopparbergsgatan Malmö

Terminsavgiften är 1050 kr/deltagare. terminen omfattar 13 lektionstillfällen

Gör en separat anmälan för varje deltagare, barn som vuxen! Anmälan gör du i vårt Anmälningsformulär.