Malmö Cirkusskolas kurser i Lund
Vi har cirkusskola även i Lund. Den hålls på söndagsförmiddagarna i Svaneskolans gymnastiksal, Möllegatan 6, Lund. (Gymnastiksalen ligger inne på skolgården, efter vändzonen på Jutahusgatan.)

I Lund har vi följande tre kurser att välja på:

Cirkuslek för barn 4-6 år
i denna grupp deltar barnen tilsammans med en förälder. Undervisningen vänder sig i första hand till barnen som med hjälp av sin förälder får lära sig en massa olika cirkuskonster. En del moment får även föräldrarna prova på. Observera att barnen ska ha fyllt 4 år innan terminen startar!

Cirkuslek 4-6 år i Lund, söndagar kl 09.15-10.15 Svaneskolan, Lund. Avgift 1000kr / termin om 13 gånger

Cirkusskola för barn i årskurs 1 till 3
I denna grupp undervisar vi i grundläggande tekniker som akrobatik, jonglering, balans, styrka och vighet.
Vårterminen avslutas med en uppvisning. Vi blandar cirkusundervisningen med dramaövningar och lekar.

Cirkusskola för årskurs 1 till 3 i Lund, söndagar kl 10.15-11.15 Svaneskolan, Lund. Avgift 1000kr / termin om 13 gånger

Cirkusskola för barn i årskurs 4 till 9
I denna grupp tränar vi vidare på akrobatik, jonglering, lindans, klot, trapets mm. Vissa lektioner har eleverna möjlighet att själva välja vad de vill träna på. Vi rekommenderar att eleverna fortsätter i våra kurser i Malmö från årskurs 7.

Cirkusskola för årskurs 4 til 9 i Lund, söndagar kl 11.15 - 12.45 Svaneskolan, Lund. Avgift 1200kr / termin om 13 gånger